Adevarul e stapanul nostru, nu noi stapanim adevarul. – Mihai Eminescu

Tarife detectiv particular ? Dar calitati detectiv ?

Suspectezi ca se intampla ceva nu tocmai ok si esti in cautarea unui Sherlock Holmes al tau ? Atunci inarmati-va cu rabdare si cautati omul potrivit. Desi este o meserie de nisa, in ziua de azi piata este plina de detectivi particulari. Un element important in alegerea unui detectiv particular sau firme , tariful, tarifele, costul, banii nu ar trebui sa primeze. Degeaba platim putin pentru o investigatie, daca la final nu isi atinge scopul. Pentru a va ghida, sunt anumite calitati pe care trebuie sa le cautati la un detectiv particular, si numai dupa ce le gasiti atunci ar trebui sa-l angajati.

 

  1. Experienta si expertiza – Este un domeniu in care ar trebui sa ignorati tarifele pe care le cere un detectiv. Primul si cel mai important criteriu atunci cand cautati un detectiv particular este experienta. Desi sunt confidentiale, puteti cere informatii despre numarul de cazuri la care a lucrat detectivul. Desi acest numar poate fi mare, hotararea finala nu poate fi luata numai pe seama acestui aspect. Impreuna cu cifra din totalul cazurilor contractate, este imperativ sa stim si cate cazuri s-au solutionat cu succes, spre satisfactia clientului.tarife detectiv particular
  2. Licenta – Inainte de a lua decizia de angajare a detectivului particular, asigurati-va ca acesta are si licenta legala. Este posibil ca unii “detectivi” sa presteze aceste servicii doar ca o modalitate suplimentara de venituri sau de petrecere a timpului liber. Daca cazul dumneavoastra cade in mana unui astfel de detectiv nu va asteptati la rezultate.
  3. Asigurarea – Un alt criteriu important de luat in considerare. Undetectiv privat asigurat va va proteja de un proces in cazul in care ceva nu merge bine. Aceasta va va proteja, de asemenea, banii, in cazul in care firma de detectivi sufera pierderi.
  4. Tarife detectiv particular – Daca aveti un buget redus, este foarte posibil ca eficienta sau calitatea sa fie compromisa. Cu toate acestea , un tarif mare nu inseamna neaparat calitate. Deci, in cazul in care banii sunt un element important pentru tine, in comparatia diverselor tarife de detectiv particular trebuie sa includeti si calitatea acestor servicii.
  5. Respectarea confidentialitatii – Un detectiv particular trebuie sa va garanteze pastrarea confidentialitatii. Asigurati-va ca in contractul dintre dumneavoastra si detectiv este stipulata aceasta cauza.
  6. Schimbul rapid de informatii – cazurile care necesita angajarea unui detectiv particular sunt de obicei deosebit de importante si cu un nivel sporit de urgenta. Nu lasati sa treaca mult timp pana sa aflati rezultatele investigatiei.
  7. Resurse – Este investigatorul dumneavoastra dotat cu cele mai noi tehnologii ?Aceasta este alta intrebare la care aveti nevoie neaparat de un raspuns. In zilele de astazi cand infractiunile au nenumarate fete, anchetatorii trebuie sa fie dotati cu tehnica high tech.

No comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Cum sa aleg o agentie de detectivi particulari - Detectiv particular Bucuresti | Detectiv particular Bucuresti - [...] ce v-ati hotarat sa alegeti un anume investigator sau o anume agentie si va convin tarifele cereti un contract ...