Adevarul e stapanul nostru, nu noi stapanim adevarul. – Mihai Eminescu

Supraveghere

Aproape orice tip de investigatii efectuate de edetectiv.ro implica sub o forma sau alta munca de supraveghere.

Cu o vasta experienta in domeniu, cabinetul de detectiv particular si alti detectivi cu care colaboreaza folosesc o combinatie de metode traditionale si moderne pentru a aduna dovezi suficient de puternice pentru a fi admise in instanta in toate cazurile private , matrimoniale ,  corporative, etc.

Noi credem ca fiecare caz este unic si va putem oferi un serviciu personalizat constand din orice combinatie dintre urmatoarele tehnice de supraveghere:supraveghere detectiv particular

- inregistrare sunet ambiental

- sistem de camere supraveghere ascunse

- urmarire autovehicule

- urmarire electronica(prezenta pe internet)

Un detectiv particular cu experienta va poate consilia inainte de a incepe operatiunea propriu zisa de supraveghere pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Pentru o discutie preliminara despre serviciile de supraveghere pe care le putem desfasura ne puteti apela telefonic la 0727.947.700 sau prin intermediul paginii de contact completand formularul.

Supraveghere corporate

Supravegherea poate ajuta companiile sa economiseasca multi bani. Un audit  de securitate bine facut poate pazi compania dumneavoastra de multe neplaceri viitoare.  Putem aduna, de asemenea, dovezi pentru a demonstra cazurile de fraude interne, furt, rea practica si altele ce va pot periclita relatia cu clientii. Mai multe informatii despre acest tip de investigatii sunt disponibila in sectiunea investigatii corporate a site-ului.

Supraveghere matrimoniala

Supravegherea este un instrument cheie in investigatiile matrimoniale pentru a dovedi acuzatiile de infidelitate, oferind dovezi admisibile in mod legal pentru a confirma suspiciunile. Mai multe informatii despre acest serviciu gasiti in sectiunea de investigatii matrimoniale a site-ului edetectiv.ro

Pentru mai multe informatii despre oricare din aceste servicii ne puteti contacta telefonic la 0727.947.700 sau prin pagina de contact a prezentului site.