Adevarul e stapanul nostru, nu noi stapanim adevarul. – Mihai Eminescu

Servicii speciale detectiv particular – Depistare sau interceptare microfoane

Servicii speciale detectiv particular – Depistare sau interceptare microfoane

Mar 5, 2013

Cabinetul de detectiv particular actioneaza la solicitarea dvs. si inspecteaza prezenta unor dispozitive de interceptare instalate ilegal intr-un spatiu al clientului.

Cererea de protectie contra scurgerii de informatii se face pe baza legii 329/2003.
Suntem la dispozitia dvs pentru va clarifica problemele si doleantele  cat mai repede posibil, urmand intocmai litera si spiritul actelor normative in vigoare, asa incit dumneavoastra sa fiti satisfacut pe deplin si sa aveti certitudine si siguranta absoluta.
Tehnica de mare performanta folosita ne ingaduie sa obtinem cele mai convingatoare dovezi si sa tratam cu profesionalism cele mai microfon ascuns detectiv particulargrele situatii, asfel pachetul cuprinde urmatoarele servicii la un tarif ce variaza intre 50 si 200 de euro in functie de situatie (spatii, etc).

  1. scanarea frecventelor radio pe care pot emite mijloacele de interceptare audio;
  2. scanarea emisiilor laser ce transmit date;
  3. cercetarea existentei de cabluri mascate in mobilier sau ziduri ce pot  sa transmita informatii primite de la un dispozitiv de interceptare montat ilegal.
  4. verificarea intregii panoplii de microfoane ce pot fi montate in telefoanele fixe sau mobile.

No comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. DETECTIVI PARTICULARI INTERNATIONAL | cautam detectiv particular - [...] industrie internațională, am ales să ne concentrăm și dezvoltarea noastră privată / finanțe firma detectiv particular , care asistă ...