Adevarul e stapanul nostru, nu noi stapanim adevarul. – Mihai Eminescu

Investigatii detectiv particular in cazul infidelitatilor

Decizia de a apela la serviciile unui detectiv particular nu este una usoara. Fie ca vrei sa investighezi o tradare sau trecutul unui potential asociat de afaceri, e nevoie de mult profesionalism si sensibilitate in cazul clientilor, dar si multa incredere in detectivul particular.

detectiv privat

detectiv privat

Exista mai multe intrebari care pot furniza clientului detalii despre aspectele care trebuie luate in considerare inainte de a incerca sa isi prinda partenerul care insala.

Este etic?
Aceasta este principala preocupare atunci cand vrei sa angajezi un detectiv, mai alec cand vrei sa dovedesti un adulter. Daca descriem ca duplicitara o aventura amoroasa, atunci cum putem descrie angajarea in secret a unui detectiv care sa monitorizeze fiecare miscare?

Din pacate, cazurile de casnicii in care suspiciunile se dovedesc a fi adevarate sunt foarte multe. In acest caz nu se poate pune problema moralitatii. In aceasta etapa, partenerul suspicios i-a dat adulterului multe ocazii sa isi recunoasca greseala, alegand sa apeleze la detectiv doar cand minciuna continua neincetat. Insa acest lucru nu face mai simpla decizia de a apela la un detectiv.

In cazurile in care actiunile pot fi explicate intr-o maniera inocenta, instant etica si morala poate fi mai putin clara. Insa, aflarea faptului ca suspiciunile sunt nefondate pot aduce liniste sufleteasca. In acest caz, partea suspicioasa ar putea sa-i relateze partenerului ce aspecte din comportamentul lui i-a trezit banuieli, facandu-i astfel pe ambii soti sa isi schimbe comportamentul si sa readuca increderea in relatia lor.

Ce pasi trebuie sa urmez inainte de a angaja un detectiv particular?

De moment ce cititi acest articol, exista sanse sa va aflati printre cei care isi banuiesc partenerul de infidelitate si simtiti ca un detectiv va poate oferi o solutie. Dar cum stii ca i-ai oferit partenerului toate sansele sa fie sincer cu tine? O confruntare directa si deschisa te poate ajuta sa iti confirmi sau sa scapi de suspiciuni. Totusi, daca inca mai ai banuieli, e momentul sa apelezi la experti.

Daca voi fi descoperit?
Cand vrei sa afli adevarul despre partenerul tau este important sa alegi detectivul potrivit. Un detectiv cu experienta va sti cum sa urmareasca subiectul fara a ridica banuieli sau probleme. Acesta este cel mai important criteriu de urmarit.

Chiar vrei sa stii adevarul?
Deja stii raspunsul la aceasta intrebare. Adevarul poate fi cel mai crud si devastator moment din viata. Pentru multe cupluri daunele sunt ireparabile, dar alte cupluri invata sa treaca peste greutati si sa fie si mai sudat. Pentru un detectiv experimentat, munca nu ar trebui sa se termin odata cu adunarea dovezilor si prezentarea lor. Asigura-te ca detectivul te poate pune in legatura cu un consilier bun care sa ajute ambele parti sa inceapa o viata noua.