Adevarul e stapanul nostru, nu noi stapanim adevarul. – Mihai Eminescu

In ce mod descoperi cel mai potrivit detectiv pentru cazul tau ?!

In momentul in care iti trebuie experienta unui detectiv particular,  in ce fel hotarasti sa faci diferenta intre un investigator experimentat si altul nepriceput?  Nu-ti cheltui resurele si averea apeland la o persoana care s-ar dovedi sa nu se descurce. Folosind etapele de mai jos, vei izbuti sa gasesti cel mai util detectiv pentru caz.

1. Solicita o referinta
Chestioneaza pe un apropiat ori  pe avocatul tau, un prieten, daca au cerut activitatile unui detectiv si in ce stil a decurs experienta lor. desi iti ofera o parere buna, inca ar trebui sa ii mai cercetezi inainte. cu toate ca au trecut prin o situatie neplacuta, e evident pe cine nu se poate sa angajezi.
2. Navigheaza pe net
Daca ai o lista de potentiali candidati, cauta-i pe net dupa numele lor sau numele firmei. E posibil sa citesti in acelasi timp informatii afirmative, cat si rele. cum tot n-ai descoperit cei mai responsabili detectivi sau analizezi mai multe variante, incearca o analiza chiar dupa cuvintele “investigator privat”, “ detectiv privat” “agentie de detectivi particulari” ori “agentie de investigatori privati” langa zona in care doresti abilitatile lor ori macar cel mai apropiat judetul.
3. Interviu prin telefon
Suna fiecare detectiv de pe lista ta si abordeaza toate punctele din continuare.
4. Initial legatura
Programeaza o intalnire cu principalii detectivi pe care ii apreciezi ca sa descoperi care devine cea mai buna optiune. Tine cont de urmatoarele impresii pentru stabilirea hotararii.
Intaia parere?
Se prezinta integru online, telefonic si personal? Cat de mult relationeaza? Trebuie sa te sfatuiesti asupra lor si cu o tip de incredere care sa participle la intalnire. Rezolvarea cu success a cazului depinde de asta.
Unde si ce persoana?
Exista cazuri in apropierea zonei pe care vrei sa o investighezi? Ce persoana se va ocupa de investigare?

Profesionalismul?
Au cunostinte in domeniul pe care tu vrei sa-l investigheze?
Un detectiv talentat va da verdict mai curate din punct de vedere financiar. Chiar daca solicita mai mult ca unii, esti sigur ca dai tocmai pentru ce ai nevoie sa obtii. E de dorit sa fii suspicios in caz ca ti se vor solicita preturi foarte mici. E posibil sa nu arate potrivit experimentati ori sa nu fi avut prea multe investigatii finalizate cu succes.

Proprietarii?
Stiind cine are compania de detectivi te va favoriza sa ii analizezi mai bine. Cauti un detectiv cu principii etice, moralitate si o buna recomandare.