Adevarul e stapanul nostru, nu noi stapanim adevarul. – Mihai Eminescu

Cum sa aleg o agentie de detectivi particulari

Daca aveti nevoie de servicii de cercetare privata si ancheta, trebuie sa stiti cum sa angajati un detectiv particular.

Unele investigatii mai profunde pot fi descurajatoare pentru o persoana fara o pregatire in domeniu.

Fie că sunteți în căutare de sfaturi cu privire la modul in care puteti găsi o persoană dispărută, sau ceva mai puțin drastic, cum ar fi investigația unui soț posibil infidel, aici aveti câteva sfaturi de care sa tineti cont cand incepeti cautarea unor detectivi particulari.

Faceti o cautare pe internet pentru „agentie detectivi particulari” in zona dumneavoastra si selectati-i pe cei care sunt specializati in tipul de investigatii de care aveti nevoie. Acest fapt va reduce mult aria de cautare si economisiti timpul pierdut cu o multime de telefoane de incercare si disponibilitate la detectivi care nu au in expertiza lor situatia dumneavoastra.

Dupa ce ati diminuat domeniul serviciilor potențiale pana la cateva, contactați fiecare agentie de detectivi particulari si incepeti propriul proces de investigare. Puteti face o verificare de fond a agentiei, acest lucru se poate face pe site-ul politiei romane. Ca in orice domeniu, nu exista doi detectivi sau 2 agentii la fel. Cereti referinte despre munca lor sau despre experienta. Nu vreti sa incredintati cazul dumneavoastra la cineva care nu se poate descurca.agentie detectivi particular

In timpul procesului de evaluare a agentiei de detectivi particulari, cereti fiecarui detectiv o copie dupa licenta pentru a fi sigur ca ei sunt ceea ce pretind ca sunt. Nu oricine care poate sa caute online ceva informatii are si capacitatea de a efectua anchete profunde.

Verificati asigurarea detectivului. Nu toata munca de investigatie este periculoasa si intensiva, dar aproape fara exceptie toata munca de investigatie necesita o pregatire meticuloasa din partea investigatorului. Daca un detectiv particular este implicat intr-un accident si nu are asigurare si este angajat de dumneavoastra sa faca o investigatie este posibil sa fiti cumva responsabil de daune(acest lucru nu este inca valabil pentru agentiile de detectivi din Romania).

Dupa ce v-ati hotarat sa alegeti un anume investigator sau o anume agentie si va convin tarifele cereti un contract scris intre dvs ca si client si el ca prestator de servicii. Daca detectivul nu este dispus sa lucreze cu contract uitati de colaborarea cu el.

Edetectiv.ro prin reprezentantii sai dispune de licenta de functionare emisa de IGPR.