Adevarul e stapanul nostru, nu noi stapanim adevarul. – Mihai Eminescu

Angajarea unei firme de detectivi particulari in Bucuresti

Viata este incerta. Prin urmare, nimeni nu poate pretinde ca nu va avea nevoie de serviciile unui detectiv particular. Pana la capatul acestui articol va veti forma o idee despre ceea ce trebuie sa aveti in minte atunci cand cautati sa angajati, in Bucuresti un detetectiv privat.firme de detectivi

Toti detectivii sunt profesionisti care au trecut prin cursuri de formare intense in diferite structuri sau scoli iar majoritatea au in spate o experienta solida, care ii ajuta sa duca un caz la bun sfarsit cazurile.

S-a format un curent de opinie prin care detectiv particular este sinonim cu a urmari sotia sau sotul infidel, de a raporta cu mare fast aceste relatii adultere mai nou la tv.

De fapt, marea majoritate a detectivilor particulari au competente deosebite in diverse campuri de investigare. Acest lucru este unul dintre lucrurile cele mai importante cand cereti un pret detectivi particulari. Nimeni nu poate fi expert in toate domeniile, de aceea aceasta profesie , care este nisata, dezvolta mai multe serii de competente, unele destul de greu de atins.

In Romania, aceasta activitate este reglementata de legi. Acest lucru face ca fiecare detectiv particular sa fie licentiat de catre IGPR. Licenta asigura clientul ca omul pe care doreste sa-l angajeze pentru a face o investigatie, indiferent de natura ei, are o minima pregatire profesionala. In tara noastra , nu este obligatoriu ca un investigator privat sa aiba in spate o asigurare de malpraxis, dar daca aveti un caz mai sensibil, ar fi bine sa cereti o asigurare de acest gen care ar acoperi ariile de prejudicii, neglijenta, greseli si confidentialitate pentru aceste servicii. O firma de detectivi particulari responsabila are o asemenea asigurarea , dar acest lucru creste si gama de preturi pentru detectivii care se ocupa de cazul dumneavoastra.

Un lucru comun pentru firme de detectivi particulari este sa se specializeze in anumite tipuri de cazuri.

Cea mai buna idee, daca sunteti din Bucuresti unde este si o concurenta acerba in domeniu, este sa alegeti o firma de detectivi particulari specializata pe genul dumneavoastra de caz, si sa nu fiti cobaiul unei firme care inca nu s-a ocupat de o situatie asemanatoare cu a dumneavoastra.

Trebuie sa aveti din primul moment o imagine clara a costurilor la care se ridica investigatia dumneavoastra. O firma profesionista de detectivi particulari va poate estima in cateva minute o suma estimativa a intregului caz, costuri suplimentare nefiind decat daca rezolvarea cazului dvs presupune deplasari in afara localitatii , sau contractarea de servicii de expertiza suplimentare. Fiecare firma de detectivi particulari are politici fixe cu privire la ratele orare, sistemul de plata (avans, sau plati partiale). Astfel stiti de la inceput daca va permiteti sau nu costul investigatiei.

Tipul de echipament folosit de firma de detectivi particulari, este de asemenea un factor important de luat in considerare. Daca investigatorii privati folosesc aparatura invechita si nu tin pasul cu tehnologia, e posibil ca probele care le recolteaza pentru dumneavoastra sa nu poata fi luate in seama in cazul unui proces.

Daca veti lua in seama toti factorii enumerati mai sus, veti reduce considerabil timpul petrecut pentru alegerea unei firme de detectivi particulari. In zilele noastre, investigatorii acopera o arie larga de cazuri ajutand inclusiv avocati, firme de asigurari, etc.

No comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tarife detectiv particular ? Dar calitati detectiv ? - Detectiv particular Bucuresti | Detectiv particular Bucuresti - [...] este plina de detectivi particulari. Un element important in alegerea unui detectiv particular sau firme , tariful, tarifele, costul, ...